Luxury Lifestyle & Hotello Top Award

Venlonaar Gijs Hendrikx is verkozen tot Hotello of the Year 2021. Hij won de award onder meer vanwege zijn succes met het Theaterhotel Venlo en Hotel Mr Jigs.

De Hotello of the Year Award is een jaarlijkse verkiezing voor afgestudeerden van een erkende hoge hotelschool in Nederland (hotello’s). De prijs gaat naar een hotello die onderscheidend heeft gepresteerd op de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust.

Vernieuwend
De jury koos uit tien genomineerden de drie finalisten. Naast Hendrikx waren dat Ilona van Rooij en Juliette Zwaan. De jury en online stemmers riepen Hendrikx tot winnaar uit, onder meer vanwege zijn succes met het Theaterhotel Venlo en Hotel Mr Jigs. Hendrikx haalt het meeste plezier uit het bedenken van vernieuwende hotelconcepten. Onlangs ontving het Theaterhotel Venlo The best luxury hotels in The Netherlands for 2020 Award, vanwege de luxe en stijlvolle kamers, de eigen hotelbar en de samenwerking met theater De Maaspoort. Mr Jigs valt op vanwege het concept waarbij de gasten zelf het niveau van luxe bepalen van bijvoorbeeld kamer en ontbijt.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch nl_NLNederlands