Eigen parkeergelegenheid
Peperstraat 27

€17,50 per dag

Direct onder het hotel
TheaterHotel-Venlo-Hotel-Venlo-Noord-Limburg-Vooraanzicht
Eigen parkeerfacaliteiten 
Theaterhotel Venlo
Mede door het feit dat een groot deel van Venlo-centrum autovrij is, mag u spreken van absolute luxe om te kunnen parkeren midden in de stad Venlo, op hemelsbreed nog geen 50 meter afstand van uw hotelkamer. Onze parkeergelegenheden liggen pal onder Maaspoort Theater & Events en bieden altijd beschikbare plaatsen voor de gasten van het Theaterhotel.

Adres navigatie: Peperstraat 27, 5911HA Venlo
Veilige parkeergelegenheden
De parkeerfaciliteiten liggen aan de achterkant van het theater aan de Peperstraat en zijn volledig beveiligd. Door een interne loopverbinding tussen de parkeergelegenheid en Theaterhotel Venlo bent u snel op de plek van bestemming. U hoeft dus niet meer naar buiten om het hotel te bereiken. Snel, goedkoop en veilig. Tickets voor de parkeergarage zijn verkrijgbaar via de receptie van Maaspoort Theater & Events.
TheaterHotel-Venlo-Centrum-Venlo-Noord-Limburg
Parkeerplaats reserveren

Vul hier uw gegevens in, we nemen zo snel mogelijk contact op.

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt voor €17,50 per dag parkeren in onze parkeergarage, direct onder het hotel. Parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid.

Het navigatie adres van onze parkeergarage is: Peperstraat 27.
Jazeker, via het trappenhuis in onze parkeergarage komt u direct in het hotel uit.

De kosten voor een parkeerplaats zijn €17,50 per dag. U kunt dan gebruikmaken van de garage vanaf 14:00 (dag van aankomst) tot 11:00 (dag van vertrek).

U kunt via bovenstaand formulier een parkeerplaats reserveren of selecteer een parkeerplaats bij het maken van uw reservering.
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch nl_NLNederlands