Samenwerking leidt tot kunstzinnige inspiratie

Samenwerking leidt tot kunstzinnige inspiratie
Theaterhotel Venlo geeft met kunst
een goede voorstelling van zaken

Het Theaterhotel Venlo draait inmiddels op volle toeren. Een substantieel onderdeel van de succesformule van het hotel is dat hoteldirecteur Gijs Hendrikx actief de expertise benut van derden. Samenwerking met andere ondernemers, kennisinstellingen en inspirerende relaties uit zijn netwerk zorgt voor veel creativiteit, nieuwe ideeën en inzichten. Mooie ontwikkelingen waar uiteindelijk de gasten van het Theaterhotel tijdens hun verblijf de vruchten van mogen proeven.

Afbeeldingen
Zo heeft de samenwerking met Mike Noldus van Akarton en met interieurvormgever Kim van Bakel geleid tot zeer verrassend uitgewerkte ideeën die nu permanent zijn te bewonderen aan de muren van de hotelgangen en in de luxe kamers van het viersterren hotel. Grote theaterafbeeldingen van plint tot aan het plafond in zwart-wit en allemaal afkomstig uit het omvangrijke en indrukwekkende archief van Theater De Maaspoort. Nog zo’n partner met wie Hendrikx vanaf dag één een succesvolle zakelijke relatie onderhoudt.

Identiteit
De afbeeldingen zijn levensgroot en zeer realistisch en zijn afgedrukt op ijzersterk golfkarton van Akarton. Kim van Bakel zorgde voor de beleving van het interieur en bewijst met de keuze van deze artistieke theaterfoto’s dat ze echt oog heeft voor de identiteit van de hotelgasten. Een goede voorstelling van zaken om het maar in theatertermen te benoemen. In ieder geval schitterende fotokunst die zorgt voor de fantastische uitstraling van het hotel.

Samenwerken
Razend interessant hoe samenwerking tussen Theaterhotel Venlo, Theater de Maaspoort, (golf-)karton producent Akarton en Kim van Bakel leidt tot fantastische, nieuwe inspiratie.

Zij die samenwerken, werken nooit alleen en zitten samen op de eerste rang!

Voor meer informatie:
Hoteldirecteur Gijs Hendrikx: 06-29520391
www.theaterhotelvenlo.nl
Adres: Maaspoortpassage 1
5911 HC Venlo
Telefoon: 077 206 6666

de_DEDeutsch
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch